Onze locaties

Huize Zeldenrust vanaf 1990

Huize Zeldenrust is gestart als gastouder in 1990. In 2007 is het officieel een kindercentrum geworden onder de naam 'Huize Zeldenrust' op Venrayseweg 19 in Horst. De voormalige eigenaresse Jeanine Heijmans heeft in 2021 het kindercentrum overdragen aan haar zoon Frank Brinkhaus.

De ingang is verplaatst naar de Gebroeders van Doornelaan, welke al jaren als bezoekadres gebruikt werd.
Gebroeders van Doornelaan 28A is de hoofdlocatie van Huize Zeldenrust. Vanaf november 2023 heeft Huize Zeldenrust een tweede locatie voor BSO, dit in samenwerking met RKsv Wittenhorst.

20170922_070706

Hoofdlocatie Huize Zeldenrust - Gebroeders van Doornelaan 28A

Huize Zeldenrust heeft op deze hoofdlocatie twee BSO groepen en vijf dagopvang groepen:

  • Twee babygroepen van maximaal 12 kinderen
  • Dreumesgroep voor maximaal 11 kinderen
  • Peuter (VVE) groep voor maximaal 8 kinderen
  • Peutergroep voor maximaal 15 kinderen

Bij Huize Zeldenrust werken wij met horizontale groepen, dit betekent dat kinderen op verschillende leeftijden kunnen doorstromen naar de volgende groep. Op die manier kunnen de bekende pedagogisch medewerkers aansluiten op de leeftijd- en ontwikkelingsbehoeften van de kinderen.

Onze locatie heeft een grote groene, natuurlijke buitenruimte waar kinderen volop kunnen spelen en ontdekken. Er is in deze buitenruimte een mogelijkheid tot het splitsen van verschillende leeftijdsgroepen, zodat ook de allerkleinsten lekker op de grond kunnen ontdekken. Op die manier kan er aan alle individuele behoeften worden voldaan.

In de buitenruimte heeft Huize Zeldenrust meerdere moestuinen en fruitbomen. Daarnaast is er een dierenwei met kippen, geiten en konijnen op de locatie. Deze aspecten in de buitenruimte worden binnen de visie van Huize Zeldenrust ingezet om de kinderen hiermee in aanraking te laten komen.

Op deze locatie is een zwembad aanwezig. Bij zomerse temperaturen, zoeken wij met kinderen van de dagopvang en BSO hier heerlijk verkoeling, uiteraard met toestemming van ouders.

BSO locatie Wittenhorst - Wittebrugweg 3

Vanaf november 2023 heeft Huize Zeldenrust een BSO locatie op locatie van RKsv Wittenhorst.

Kindercentrum Huize Zeldenrust en Wittenhorst zijn hiermee de samenwerking aan gegaan om verantwoorde kinderopvang te bieden die aansluit bij de visie van beide partijen. Plezier, gezondheid en een plek waar iedereen zich thuis voelt, staan hierin centraal.

Wittenhorst bevindt zich in een bosrijke omgeving waar kinderen zich uit kunnen leven in de natuur. Lekker bewegen, spelend leren en buiten bezig zijn, daar staan wij voor als Huize Zeldenrust. De locatie van Wittenhorst sluit daarbee naadloos aan.

De BSO locatie bij Wittenhorst bevindt zich in de multi-ruimte van RKsv Wittenhorst en er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van de kantineruimte.

Frank en Bart tekenen 28-9-2023
susantaks.fotografie-194
susantaks.fotografie-87
susantaks.fotografie-138
susantaks.fotografie-127

Een kijkje nemen op (een van) onze locaties?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.