Onze oudercommissie

Meedenken en betrokkenheid

Als oudercommissie zijn wij betrokken bij het reilen en zeilen van Huize Zeldenrust. Op die manier hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan een fijne opvang voor alle kinderen. Wij denken mee over zaken die spelen maar kaarten ook onze eigen ideeën en suggesties of die van andere ouders aan.

Dus heb jij zelf ideeën, op- of aanmerkingen? Of heb je misschien een vraag? Laat het ons gerust weten.
Spreek ons aan of stuur een bericht via onderstaand formulier of mail(adres).

favicon

Claudia Bongers (voorzitter)

Ik ben de mama van Esmee (februari 2015) en Jens (april 2018). Beide gaan al sinds hun babytijd naar Huize Zeldenrust. Ik vind het ontzettend fijn om te merken dat ze beide iedere keer weer met veel plezier er naartoe gaan en dan ook weer met enthousiaste verhalen thuiskomen. Mijn kinderen maken gebruik van de hoofdlocatie en van BSO bij de locatie Wittenhorst.

favicon

Susianne Ambrosius-Meurs

Getrouwd met Elmar en samen trotse ouders van Hugo (2020) en Oliver (2022). Hugo speelt vanaf dat hij 9 maanden is met veel plezier een of twee dagen in de week bij Huize Zeldenrust. In onze vrije tijd genieten we erg van het buitenleven. We hebben o.a. twee honden, wat kippen en een moestuin waarin we onze eigen groenten en fruit telen. Ook zijn we sinds een aantal jaar hobbymatig imker. Dat Huize Zeldenrust oog heeft voor de natuur en lekker naar buiten gaan sprak ons dan ook erg aan.

favicon

Saskia van den Munckhof

Ik ben de moeder van Danée (maart 2021) en ben getrouwd met Rik. Danée heeft het ontzettend naar haar zin op de dagopvang en komt dan ook altijd thuis met blaadjes en zand in haar haren, want naar buiten gaan doet ze heel graag. Huize Zeldenrust sluit aan bij de behoeftes van het kind, iets wat wij
erg belangrijk vinden. Zelf werk ik als Spoedeisende hulp verpleegkundige. Mijn motivatie voor de oudercommissie is om te borgen wat er is en te innoveren waar kan.

favicon

Pleuni Tilburgs-Franssen

Ik ben de moeder van Hanne (2019), Merle (2021) en Puck (2023). Mijn man heeft het geluk omgeven te worden door meiden. Na de verhuizing terug naar het Limburgse wisten we wat we wilden: laagdrempelig, buiten, gezellig en actief. En dat ze dan een beetje vies worden, heerlijk! Want thuis zijn we misschien iets minder avontuurlijk. Als beleidsmaker en inkoper wil ik binnen de oudercommissie graag meedenken over bijvoorbeeld: behoud van geweldig personeel. Ik zou de namelijk voor geen goud willen missen. En de kinderen ook niet!

favicon

Evi Poels

Ik ben samen met mijn man Arno trotse ouders van Wes (maart 2011) en Isa (november 2022). Wij hebben bewust voor Huize Zeldenrust gekozen vanwege de huiselijke sfeer en het buiten bezig zijn. Onze kinderen gaan met veel plezier naar de opvang en zij komen altijd met een glimlach thuis. Ik ben 3 dagen werkzaam als onderwijsassistent op een basisschool in Venlo. Dit doe ik met heel veel passie en plezier. Als lid van de oudercommissie wil ik van waarde zijn voor de opvang en de organisatie.

favicon

Yvonne Wijnen

Ik ben moeder van Femke (oktober 2016) en Luuk (september 2019) beide gaan ze vanaf hun babytijd naar Huize Zeldenrust! Ze komen hier met veel plezier ook al blijft Luuk moeite houden met het afscheid. Femke gaat inmiddels naar de BSO en geniet hier volop, ze gaat met moeite mee naar huis. Luuk speelt heerlijk bij de peutergroep en voelt zich hier helemaal thuis. Veel buiten spelen even bij de geitjes en het konijntje kijken en vaak ook op pad, een stukje wandelen of naar de speeltuin!

Contact met onze oudercommissie

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contact

 

Wij staan voor jullie klaar als oudercommissie van Huize Zeldenrust. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend aan te sluiten bij een van onze vergaderingen. Mail gerust voor meer informatie.

 

Met vriendelijke groet,

Oudercommissie Huize Zeldenrust